Udgivet i Gallerihylde.dk's Familie-Univers

8 gaveideer til mor der går direkte på gallerihylden

Af Gallerihylde.dk

Skal du til at finde den perfekte gave til din mor? Hvorfor ikke købe noget flot pynt, som hun kan udstille på sin gallerihylde. Vægpynt er utrolig undervurderet i forhold til indretning, men det kan gøre en kæmpe forskel for udtrykket i hjemmet.

Hvis din mor har en gallerihylde derhjemme, som mangler lidt ekstra pynt, så hjælper vi dig på vej i denne artikel. Vi har de bedste gaveideer til fødselsdag, julegave eller måske en mors dags gave, som ryger direkte på gallerihylden.

1. Et flot maleri

Malerier er perfekte at fremstille på en gallerihylde. Det hedder jo ikke en gallerihylde for ingenting. Du behøver ikke købe luksuskunst fra Louvre for at give et flot maleri i gave. Der findes masser af flotte malerier, som heller ikke koster en bondegård.

Hvis det kniber med budgettet, kan du kigge efter flotte malerier i genbrugsbutikker eller måske tage et kig ind i dit lokale galleri efter noget moderne kunst til gallerihylden.

2. Et indrammet billede af jer to sammen

Hvilken bedre gave er der til din mor end et mindre om jer to sammen? Har du et flot billede fra en ferie eller en hyggelig tur i sommerhus, som skal foreviges? Så find en flot ramme til et billede af dig og din mor, der kan komme op på væggen.

En fin og personlig gave er nok noget af det bedste, som man kan forære sin mor. Et billede af jer to i en fin ramme viser, at du har lagt masser af tanker og kærlighed bag din gave - bedre bliver det ikke!

3. Kreakunst fra børnebørnene

Hvis du har en mor, som altid siger: "Jeg behøver ingen gave andet end noget hjemmelavet fra de små," så er det oplagt at sætte børnebørnene i gang med kreaopgaverne. Det kan være tegninger, perleplader, lerfigurer med mere, som de små kan lave til deres mormor. Mange børn elsker at udfolde sig kreativt, og selvom der bliver tegnet lidt uden for stregerne, så gør det ikke noget - det er tanken der tæller!

Der kommer sikkert en lille tåre i øjet på din mor, når hun får foræret en fin gave fra sine kreative børnebørn. Igen er det de personlige gaver fra familien, som din mor med sikkerhed kommer til at elske højest.

4. Et indrammet kort

Har du noget, som du gerne vil fortælle din mor og forevige i et kort eller billede? Hvorfor ikke skrive et sødt brev om, hvor meget du værdsætter og elsker hende og indramme det i en fin ramme. Din mor kan udstille kortet på sin gallerihylde og mindes om, hvor meget du betyder for hende for altid.

Det kan også være du har lyst til at skrive et fint digt eller et citat fra en bog, som betyder noget for både dig og din mor. Det er en gave, som hun vil elske højt.

5. Flotte nipssager

Nips kan være stort set alting, og det pynter ofte fint på en gallerihylde. Det kunne være et par flotte lysestager, en fin figur eller måske en moderne lampe, som kan stå og pynte på gallerihylden. Det kunne også være glasbeholdere til tørrede blomster eller andre fine udstillingssager, som du ved din mor vil holde af. Hvis din mor er fan af kreative sager, så er nipsting en super god gave.

Du kan måske endda samle en hel kurv med forskellige nipssager, som alle kan komme op og stå på gallerihylden.

6. En ny plante til gallerihylden

Det er altid dejligt, når der flytter lidt grønt ind i hjemmet. På gallerihylden ser det også rigtig fint ud, hvis man udstiller en plante. Du kan måske vælge en hænge-plante, som kaster kaskader ned af siden på hylden. Det kunne også være et fint lille bonsai-træ, som din mor kan gå og pleje og passe oppe på hylden.

Planter bringer liv og lys ind i et hjem, og så kan man næsten ikke få nok af dem. Det er også hyggeligt for din mor at gå og passe på nogle levende planter derhjemme.

7. Hjemmelavet kunst fra dig til mor

Er der en lille kunstner gemt inde i dig? Hent lidt inspiration på nettet og giv dig i kast med pensel og palet for selv at lave et lille stykke kunst til gallerihylden. Du behøver jo ikke kunne male Mona Lisa, før at det bliver flot. Hold dig til et minimalistisk og nemt design, som er til at lave hjemme hos dig selv.

Din mor vil nok blive overrasket over dine kunstneriske udfoldelser, og hun vil med garanti blive glad for det arbejde og den dedikation, som du har lagt bag din gaveide.

8. En god bog

Er din mor en rigtig læsehest? Så skal hun have sig en bog i gave. Bøger er også flotte at udstille på sin gallerihylde - især hvis de har et flot cover!

Find en bog I din mors yndlingsgenre, eller måske en gammel klassiker, som I elskede at læse sammen, da du var barn. Man kan sjældent gå galt i byen med en god bog, og når man har læst den færdig, så kan den stå og pryde oppe på gallerihylden hjemme hos din mor.

Find det du mangler på gallerihylde.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 28 produkter fra mere end 11 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 59 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:05:53.

28
Produkter
11
Forhandlere
59
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.