Du er landet på Gallerihylde.dk, det helt rigtige sted at finde gallerihylde. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle gallerihylde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hübsch gallerihylde egetræ

 • Dagens pris: 430,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 558.00, nu kun 430,-.
  Du sparer 128 kr. / 22 %
 • Fundet hos Bydahlliving.dk
 • Mærke: Hübsch

Vores første anbefaling er “Hübsch gallerihylde egetræ” fra mærket Hübsch.

Produktet er lige nu på tilbud hos Bydahlliving.dk hvor prisen er sat ned fra 558.00 til 430,- – en besparelse på 128 kr. / 22 %

Forhandlerens beskrivelse:
Hübsch gallerihylde i egetræ str.
large.
fås i 3 længder.
Hylden har en lille kant der gør at den er velegnet til billederammer.
Den er også perfekt i køkkenet til krydderier.
Det tidsløse design passer perfekt ind i ethvert af hjemmets rum.Hylden måler 1…

Se hos Bydahlliving.dk ❯❯

2: MILANO GH-98 Gallerihylde

 • Dagens pris: 199,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 429.00, nu kun 199,-.
  Du sparer 230 kr. / 53 %
 • Fundet hos ILVA

Anden anbefaling har vi fundet hos ILVA, hvor du kan købe MILANO GH-98 Gallerihylde til kun 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gallerihylde.
– Sortmalet træ og alu kant…

Se hos ILVA ❯❯

3: MILANO GH-68 Gallerihylde

 • Dagens pris: 179,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 369.00, nu kun 179,-.
  Du sparer 190 kr. / 51 %
 • Fundet hos ILVA

Næste anbefaling er “MILANO GH-68 Gallerihylde”.

Dagens bedste tilbud på “MILANO GH-68 Gallerihylde” har vi fundet hos ILVA hvor prisen lige nu er 179,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gallerihylde.
– Sortmalet træ og alu kant…

Se hos ILVA ❯❯

4: Alfred Gallerihylde

 • Dagens pris: 259,- kr.
 • Fundet hos ILVA

Produkt nummer 4 på vores “gallerihylde-liste” er Alfred Gallerihylde som du lige nu kan købe for 259,- hos ILVA

Forhandlerens beskrivelse:
Gallerihylde.
– Sort pulverlakeret metal…

Se hos ILVA ❯❯

5: Ebon Gallerihylde

 • Dagens pris: 229,- kr.
 • Fundet hos ILVA

Forhandlerens beskrivelse:
Gallerihylde.
– Hvidmalet MDF…

Se hos ILVA ❯❯

6: Choice Gallerihylde

 • Dagens pris: 349,- kr.
 • Fundet hos ILVA

Forhandlerens beskrivelse:
Gallerihylde, maxbelastning 7 kg..
– Sort pulverlakeret metal…

Se hos ILVA ❯❯

8: Hylde i lys træ gallerihylde – 60 cm

 • Dagens pris: 319,- kr.
 • Fundet hos Fenomen

Sidste produkt på vores liste er Hylde i lys træ gallerihylde – 60 cm som vi har fundet til 319,- hos Fenomen.

Se hos Fenomen ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste gallerihylde i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse gallerihylde:

Dyreste Gallerihylde på listen er Hoigaard GH-98 gallerihylde – 98 x 7 cm – Hvid fra Erling Christensen Møbler med en pris på 549.00. Billigste udvalgte Gallerihylde er MILANO GH-68 Gallerihylde som du kan købe for 179.00 hos ILVA. Forskellen på de to priser er 370 kr. – de 8 Gallerihylde vi har fundet koster i gennemsnit 1081.25 kr.
Ovenstående Gallerihylde data og priser er hentet fra 6 butikker (Bydahlliving.dk, byhornsleth.dk, ILVA, Fenomen, Erling Christensen Møbler, Mostersskur.dk). Alle Gallerihylde tilbud er opdateret i dag 12-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Gallerihylde guides:

Fandt du ikke det rigtige Gallerihylde blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Gallerihylde:

4 grunde til at du kommer til at elske at have gallerihylder hængende

Det er blevet meget populært efterhånden at have gallerihylder i sin bolig. Er det også noget, som du overvejer at købe? I denne artikel kan du finde en række gode råd til, hvorfor det er en god ide at anskaffe disse og hvorfor du med garanti bliver glad for dem. Læs med her hvis du er boligejer og det har interesse for dig.

Find minderne frem

At have gallerihylder er en god måde hvorpå man kan have minderne stående fremme, så man nemt kan se dem. De fleste af os har nogle smukke billeder fra vores sommerferier eller gode stunder, som vi havde sammen med venner og familie. I dag er der alt for meget vane for at have disse som elektroniske udgaver, men der er noget af charmen som mistes ved dette.

Der er ingen grund til at printe alle dine fotografier ud. Det er trods alt rigtig mange billeder, som de fleste af os tager i dag, fordi det simpelthen er blevet så nemt at gøre. Men du kan udvælge en lille samling af dem du bedst kan lide, lave dem om til udprintede versioner og sætte dem op på din gallerihylder. På den måde vil du konstant blive mindet om de gode stunder i dit liv.

Udstil smukke professionelle fotografier

Hvis du ikke lige er typen, som kan lide at have alle dine minder stående fremme, så kan du i stedet vælge at have professionelle billeder fremme. Dette er især en god ide at gøre, hvis du går meget op i fotografi.

Disse billeder kan være nogle som du selv har taget engang, hvis du er rigtig god til at tage billeder. Men det kan også være nogle fotos, som du har købt af kunstneren og gerne vil vise frem for dine venner. Det er en form for dekoration, som du nemmere kan have fremme, når du har en gallerihylder.

Et godt sted at sætte dekorationerne

Nu hvor vi snakker om dekorationer, så kan du nemt have alle former for dekorationer på din gallerihylder. Det er det perfekte sted at have dem.

De fleste af os har en hel del dekorationer fra forskellige steder, som vi har besøgt i tidens løb. Eller måske elsker vi blot at gå på jagt efter de mange tilbud nede i butikkerne. Uanset hvad har du med garanti en del flotte dekorationer, som du nemt kan stille dig frem for alle at se, når du har en gallerihylder.

Smukt ude i gangen

Hvor skal du egentlig placere en gallerihylder i din bolig? Nogle mennesker vælger at have den hængende inde i stuen, men det er mindst lige så godt at have den ude i gangen. Det kan endda være endnu bedre end at have den i stuen.

Det kan ofte virke lidt akavet at skulle indrette gangen og fylde den ud med noget. Det er trods alt ikke et rum man opholder sig i i længere tid af gangen og gangen er ofte alt for smal til at man har særlig meget stående. Men en gallerihylder kan du nemt nok have hængende. Og på den måde kan du også fylde de tomme vægge ud med et eller andet.

Er du ikke sikker på at gallerihylder skal bestilles online?

Hver dag er der hundredevis af mennesker der bestiller gallerihylder online.

Og det er der mange gode grunde til – vi har fundet 3 af de bedste, og dem får du her.

Overskueligt overblik over gallerihylde tilbud

Den måske største fordel ved at handle på nettet er at det er nemt at sammenligne priserne blandt de forskellige forhandlere. Man kan enten gøre det selv – men nu hvor du er her på gallerihylde.dk har du sikkert allerede set fordelen ved at bruge en service specialiseret i gallerihylder til at finde en billig gallerihylde.

Så får du nemlig nemt overblikket til at træffe den rigtige beslutning.

Man kan spare mange penge

Det er ikke til at komme udenom at den klassiske detailhandel er dyr at handle i. Vi har haft vænnet os til det, det er jo sådan det altid har været. Men i takt med at nethandlen vokser frem bliver det tydeligt hvor mange penge der egentlig er at spare ved at købe sine gallerihylder online frem for i en butik der også skal have penge til en ligge på en dyr adresse og have ansatte nok til at betjene kunderne.

Man sparer tid

Når du handler på nettet i stedet for i fysiske butikker kan du pludselig begynde at bruge tiden på det du vil, i stedet for at bruge den på at shoppe. Søndag formiddag kan gå med at bage boller og lege med børnene frem for den obligatoriske stressende tur til storcentret. Eftermiddagen behøver ikke være en stressende tur hjem igennem 3 forskellige butikker for at finde en der stadig har gallerihylder på lager, men du kan blive lidt længere på arbejdet og få afsluttet dine opgaver.

Kort sagt – mere tid til dig.

Vi håber du kunne lide gallerihylde.dk.

Hvis det er tilfældet så besøg også vores anden side billedhylde.dk, den vil du sikkert synes om.